De Businesspark27 app

De Businesspark27 app

 

Businesspark27 is een bedrijvenpark in ontwikkeling waar kwaliteit centraal staat. Kwaliteit van werken, maar ook van zakendoen en van meedenken. En het bewijs daarvan is nu te beleven. En wel op een unieke manier. Want toekomstige investeerders, eigenaren en ondernemers kunnen nu al een interactieve rondleiding in 3D verkrijgen in het commerciële vastgoed dat in de campusachtige omgeving in de wijk Blaricummermeent verrijst. Dankzij de Businesspark27 app, die Urban Management in samenwerking met Gemeente Blaricum en Ghost Hybrid Media heeft ontwikkeld.
 

De Businesspark27 app maakt het mogelijk om door middel van zogenoemde Markers op een plattegrond virtueel rond te wandelen door de nog te realiseren gebouwen. Daarbij kunnen ‘bezoekers’ zowel panden naar voorkeur selecteren, als een eigen route bepalen. Maar ook sferen, tijdstippen en interieurstijlen zijn naar eigen wens te kiezen. Deze voor de vastgoedsector revolutionaire app is ontwikkeld om de communicatie en exploitatie van commercieel vastgoed zo efficiënt en doeltreffend mogelijk te maken.
Meer informatie over Businesspark27 en de Businesspark27 app is hier te vinden.

 
De BizPark27 app is geschikt voor Iphone en Android en te downloaden via de App Store en de Android Market (zoekterm BusinessPark 27). Met een plattegrond (print-out marker) die je hier ook kunt downloaden, kun je de app via je mobiele toestel gebruiken.